El partit ha començat molt bé per als jugadors de Ricard Muñoz. Al minut 4, ha arribat el primer del Barça: una recuperació de Pablo Álvarez ha servit perquè Reinaldo Garcia fes una assistència a Marc Torra, que tot sol ha fet el gol. El segon, al quart d'hora, una falta directa que Raul Marín ha convertit. Llavors ha aparegut Aitor Egurrola, que ha estat clau la resta del partit amb les seves aturades. El tercer dels blaugrana ha estat al 33, Marc Torra ha fet un lllançament llunyà i Pablo Álvarez ha aprofitat el rebuig del porter Puigbí. Dins del mateix minut, dos gols més, el Vendrell ha respost amb un gol de Creus, però el Barça ha contrarestat amb un gol de Sergi Panadero. Al minut 36, Mar Gual ha aprofitat una assistència de Raul Marín per superar per alt a Puigbí. Un minut més tard, Albesa ha fet el segon per als del Penedès, de falta directa. Quan faltaven sis minuts per acabar, Reinaldo ha enviat una pilota al pal en un llançament de penal, ell mateix ha agafat el rebuig i ha fet el sisè del Barça. I quan només quedaven sis segons de partit, l'exblaugrana Sergi Miras ha fet el tercer del Vendrell en un llançament de falta.

Aquesta serà la quarta vegada que reusencs i barcelonins s’enfrontaran a la final de la Supercopa d’Espanya, fins ara el Barça n’ha aconseguit dues, per una del Reus. Des de que la Federació Espanyola va recuperar aquesta competició, l’any 2004, el Barça ha estat present a deu finals. De les nou que s’han disputat fins ara, els blaugrana n’han guanyat sis.

Moritz CE Vendrell (0+3): Puigbí, Miras, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer i Eloi Albesa –cinc inicial– Rodríguez, Creus i Cortijo.

FC Barcelona (2+4): Egurrola, Panadero, Álvarez, Reinaldo, Torra –cinc inicial– Barroso, Gual, Marín i Pascual.

Gols: 0-1 Torra, min 4; 0-2, Marín, FD, min 15; 0-3, Álvarez, min 33; 1-3, Creus, min 33; 1-4, Panadero, min 33; 1-5, Gual, min 36; 2-5, Albesa, FD, min 37; 2-6, Reinaldo, min 44, 3-6, Miras, min 49.

Àrbitres: Fernández García i Gómez Sánchez.