No se sap si el Barça tenia ganes de revenja amb el Guadalajara, que fa uns dies va acabar amb la ratxa de 133 victòries consecutives en Lliga dels blaugrana. Però el cert és que els Xavi Pascual han sortit endolladíssims. Gonzalo de Vargas ho aturava tot i entre NGuessan i Dika Mem han fet que el partit s’iniciés amb un parcial de 5 a 1. Tot un sotrac pel Guadalajara que ha intentat revertir la situació però s’han trobat amb un 10 a 5 en contra al primer quart d’hora. N’Guessan seguia en estat de gràcia amb 6 gols en 6 llançaments i els castellans no aconseguien aturar l’hemorràgia. Víctor Tomàs també s’ha afegit a la festa i al descans el marcador era un cop de realitat pel Guadalajara. 21 a 10 favorable als de Xavi Pascual. Quedava per veure si els seus homes mantindrien la concentració a la segona part i així ha estat. Entrerríos s’ha erigit com el líder als primers minuts de la represa i tot l’equip s’hi ha anat afegint. Al minut 45, la renda seguia sent d’onze gols. 28 a 17. Lluny d’estancar-se, els barcelonins no han aixecat el peu de l’accelerador i s’han acabat imposant per 14 gols. Un bany de realitat per al rival que va acabar amb una ratxa històrica.