El Puente Genil ha sortit disposat a vendre cara la seva pell i no li ha posat fàcil al Barça a la primera meitat. Els andalusos han mantingut el marcador ajustat durant 14 minuts, fins que Valero Rivera ha fet el 9 a 5 obrint una primera escletxa de 4 gols. L’extrem blaugrana ha fet una primera part perfecta amb 6 dianes de 6 llançaments. Els cordovesos no s’han rendit i han aprofitat un petits sotrac dels de Xavi Pascual, amb un parell de gols a porteria buida i una grana actuació de Rudovic, autor també de 6 gols en aquesta primer part per tormar a posar-se a un gol amb l’11 a 10. Aleshores ha arribat el show de Palmarsson. L’islandés ha començat a repartir espectacle amb assistències de luxe i gols de crac. Però el Puente Genil seguia ressistint i confiant en Rudovic per arribar al descans amb màxima igualtat. No ho han aconseguit i el d’Aitor Ariño ha tancat la primera meitat amb un 19 a 16. A la represa el decorat ha canviat radicalment. Els blaugrana s’han convertit en una piconadora que ha deixat sense esperança els andalusos. El contracop ha estat la millor arma d’un Barça que ha arribat a tenir 10 gols d’avantatge. Al final, 36 a 27 i els blaugrana que es classifica per la seva cincquena final consecutiva.