L’Atlètic-Barceloneta ha superat l’Eger hongarès per 10 a 16 en l’últim partit de la fase regular de la Champions. Amb aquesta victòria, l’equip entrenat per Chus Martín acaba en segona posició del seu grup de la fase regular i debutarà a la final a vuit contra el BPM Sport italià.

Primera part demolidora

L’equip mariner ha sortit disposada a sentenciar el partit des d’un bon inici i els de Chus Martín han estat molt encertat en l’atac. Un primer quart temible amb un parcial de 2 a 6 ha deixat molt tocat els locals, que, amb un nou parcial de 0 a 3 abans del descans, han dit adeu a les possibilitats de victòria. En la segona part, l’Atlètic-Barceloneta s’ha dedicat a mantenir l’avantatge i ha signat dos quarts més equilibrats. Un 3-3 i un 5-4 que no han fet perillar en cap moment la victòria marinera. Alberto Munárriz, amb sis gols, i Josip Vrlic, amb quatre gols, han estat els màxims anotadors del partit.