El CN Atlètic-Barceloneta no ha pogut treure res de profit de la visita de la sempre difícil piscina de l’Olympiacos. Els mariners han caigut per 8 a 4 en un partit en què les defenses s’han imposat als atacs. Una altra de les claus del partit ha estat l’efectivitat de cara a gol, molt baixa per part del conjunt barceloní. Amb la derrota, l’Atlètic-Barceloneta es queda amb sis punts després de quatre jornades, dues victòries i dues derrotes, tot i que cal destacar que només ha jugat un partit a la piscina de Sant Sebastià.

L’Atlètic-Barceloneta, sense gol

Els equips grecs acostumen a ser rivals molt difícils i més encara si són a la seva piscina. No ha estat una excepció. El primer quart ha estat una mostra del que havia de ser l’enfrontament: 1-0. Tot i els intents de tots dos conjunts, marcar semblava una quimera i al descans s’ha anat amb el resultat de 3 a 1. Cal destacar que en aquests primers 16 minuts el percentatge d’encert de l’Olympiacos ha estat del 23 % (tres de 13 llançaments) mentre que el de l‘Atlètic-Barceloneta ha estat d’un pobre 5 % (un de 19).

Creu de Sant Jordi per a la Federació Catalana de Natació

Poc a fer a la represa

Tot i la incertesa del marcador, l’Atlètic-Barceloneta ha continuat amb els problemes de cara a gol i ha estat impossible apropar-se a més de dos de diferència d’un Olympiacos que semblava tenir controlat l’enfrontament. El tercer període ha acabat amb 3 a 2 favorable als locals per un 6 a 3 gairebé impossible de remuntar tal com havia anat l’enfrontament. La solidesa defensiva ha continuat per part dels grecs i al final el partit ha acabat amb 8 a 4 favorable a l’Olympiacos. Pavillard, amb dos gols, Alejandro Bustos i Álvaro Granados han estat els golejadors mariners.