Eder Sarabia

Eder Sarabia, segon entrenador del FC Barcelona, ha penjat un missatge via Twitter donant ànims i positivitat davant la crisi del coronavirus.

Eder Sarabia, segur que junts guanyarem

En el missatge penjat al compte oficial del club, Sarabia comença donant “ànims i força” a totes aquelles persones que estiguin patint de prop les conseqüències de la covid-19. El tècnic assegura que “estem vivint un moment difícil” i que “estem lluitant contra un rival fort i que no esperàvem, però que no podrà amb nosaltres”. Segueix dient que la gran majoria ens ha tocat canviar els plans i quedar-nos a casa, com va demanar el primer entrenador del Barça, Quique Setién, fa uns dies, i que això és una oportunitat per dedicar temps a uns altres assumptes als quals normalment no podem dedicar-hi tant de temps.

El tècnic reclama que “complint amb la disciplina i responsabilitat que ens reclamen” i que “afrontem la situació amb actitud positiva” i acaba amb un missatge optimista que diu que “junts, i amb una estratègia comú, aquest partit el guanyarem”.