El Granollers i el Terrassa se citen al Municipal del carrer de Girona (diumenge, 12.30 hores, en directe a betevé) amb la intenció de mantenir vives les seves opcions d’ascens directe a la Segona RFEF. El Granollers és qui més necessitat arriba a l’enforntament, i és que els del Vallès Oriental estan a cinc punts del Terrassa i a set del segon, el Girona B.

L’equip que entrena Jose Solivelles va estrenar la segona fase amb derrota al camp del líder, l’Europa. El Terrassa, en canvi, va sumar una victòria agònica contra el Cerdanyola (2-1) que els permet situar-se a només dos punts de la segona plaça i, per tant, manté intactes les opcions d’ascens directe.

Retransmissió a betevé

Des d’ara i fins que finalitzi la segona fase de la Tercera Divisió, betevé emetrà a la TDT i al dial 160 de Movistar el partit que retransmeti La Xarxa. Per tant, aquest cap de setmana, betevé oferirà una doble ració de futbol català, ja que diumenge, a les 18 hores, també es podrà seguir en directe el duel entre el Sant Andreu i el Manresa.