Dr. Prats Cursa Bombers

Dr. Prats serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la Cursa Bombers 2019 amb una actuació en directe. L’avinguda del Marquès de l’Argentera serà l’escenari on el grup musical oferirà un concert ben especial en el decurs de la prova que es disputarà el diumenge 27 d’octubre.

Dr. Prats, en directe

Dr. Prats tindrà l’honor de ser el primer grup musical que toqui en directe en la la sortida d’una cursa popular. S’espera aproximadament 15.000 participants, un públic que estarà amb els nervis a flor de pell poc abans de l’inici de la prova de 10 quilòmetres. L’actuació començarà una estona abans de la sortida, per tal de començar a ambientar la cursa.

Dr. Prats Cursa Bombers 2019

Una Cursa Bombers amb canvi de data

La Cursa Bombers de Barcelona va canviar de data quan va coincidir amb les eleccions generals el 28 d’abril. La prova és una de les més populars de la ciutat i sempre s’ha caracteritzat per oferir sortides espectaculars i motivadores per als participants. També és habitual que els Bombers hi participin, vestits amb l’equip d’intervenció, com a mostra de l’esperit de superació i de constància.