Dodin i Rosca han ofert punts com aquests al públic de la pista central del Club Esportiu Hispano Francès. Dodin, número 126 del rànquing WTA ha patit més del que s’esperava contra Rosca, que ocupa el número 650 i que havia arribat a la final des de la fase prèvia. El matx ha començat amb una igualtat màxima. Punt per a Dodin i punt per a Rosca. Trencament de servei de la francesa i “break” de la romanesa. Dodin patia amb el servei, però Rosca ho feia amb la restada. Amb 3 a 3 al marcador, la romanesa ha començat a tenir problemes físics i Dodin ha encadenat 3 punts consecutius per endur-se el set per 6 a 3.

El segon set ha començat igual. Rosca no trobava el seu millor tennis i Dodin li ha fet dos trencaments de servei consecutius. Amb 3 a 0 en contra, tot semblava perdut per a ella, però s’ha refet mentalment, ha aprofitat que Dodin s’ha bloquejat amb el servei i ha començat a fer dobles faltes, per remuntar i posar-se 3 a 4.
Però l’experiència més gran de Dodin en finals s’ha notat en els moments clau, i ha encadenat 3 jocs consecutius per acabar guanyant el segon set per 6 a 4. És el primer títol que aconsegueix aquest any, tot i que ha disputat 4 finals. Això sí, serà difícil tornar-la a veure per aquí, perquè no para de pujar en el rànquing.