El CE Europa continua sense conèixer la victòria a la Lliga de la Divisió d’Honor juvenil després de quatre jornades. Els escapulats han perdut per 1 a 0 davant el Club Gimnàstic Tarragona. El matx ha estat força igualat perquè tot i que els tarragonins han tingut opcions per fer més gols, l’Europa també n’ha tingut com per aconseguir alguna cosa més de la seva visita al camp annex del Nou Estadi Costa Daurada de Tarragona.

El Nàstic guanya per la mínima

Tot i que l’Europa ha tingut bones ocasions com per avançar-se en el marcador, el Nàstic ha estat molt efectiu en la primera oportunitat clara que ha tingut. Marín, al minut 24, ha superat Vacas. El porter europeista ha estat encertat, però en una altra ocasió la pilota ha arribat a peus de Marín, un dels jugadors més actius dels tarragonins. El matx ha arribat al descans amb avantatge del conjunt local, 1 a 0.

A la segona meitat s’ha vist un altre duel entre Marín i Vacas amb el porter europeista com a guanyador, però els escapulats també han tingut alguna ocasió com per aconseguir alguna cosa més que la derrota per la mínima. Finalment, però, quarta derrota de l’Europa, que haurà de millorar pel que fa als resultats si vol sortir de la part baixa de la classificació.

Mal inici del CE Europa

El conjunt escapulat no ha fet un bon inici de temporada. El primer partit va ser una derrota esperada, davant el Barça al Nou Sardenya, però amb un ajustat 2 a 3. El segon enfrontament del curs també va ser negatiu, amb un 4 a 2 desfavorable a Saragossa. A la tercera jornada els europeistes van perdre a casa davant el Constància per 1 a 2. Amb aquesta nova derrota, l’Europa ha marcat cinc gols, però n’ha encaixat 10.