La Damm torna a la Divisió d’Honor juvenil, categoria que va perdre la temporada passada. Els barcelonins han aconseguit superar l’Atlètic Segre per 1 a 3 i certifiquen de forma matemàtica l’ascens. Els cervesers tenen 70 punts, 13 més que l’Escola de Futbol Mataró, quan queden 12 punts per disputar-se. Els maresmencs eren únic equip que li podia fer ombra al grup 7 de la Lliga Nacional perquè els filials del Barça i l’Espanyol no poden pujar de categoria.

Un partit complicat

El partit contra l’Atlètic Segre no va ser gens fàcil, sobretot la primera meitat, amb la pressió dels lleidatans i poques ocasions clares dels barcelonins. No va ser fins el minut 41 quan Aitor Sánchez va aconseguir el 0 a 1 per als de Martín Posse. El mateix jugador va marcar el 0 a 2 de la tranquil·litat quan s’havien disputat cinc minuts de la segona meitat. Amb el marcador a favor, l’1 a 2 de Ramon Bayona en el 78 no va inquietar la Damm que, cinc minuts més tard, va certificar el triomf mitjançant Marc Suárez.

 

Divisió d'Honor juvenil DAMM ascens

La DAMM i la Divisió d’Honor juvenil

La Damm torna a una categoria que va perdre la temporada passada i a la qual ha estat lligada durant molts anys. Els cervesers són un equip que fa una feina molt important en el futbol base barceloní. Els propietaris de l’equip han optat últimament per oferir les regnes de l’equip a exjugadors de renom com Cristóbal Parralo, Roger Garcia o ara, amb el cas de Martín Posse.