prima espanya mundial qatar 2022

Espanya es jugarà el bitllet per als vuitens de final del Mundial de Qatar 2022 en el darrer partit de la fase de grups contra el Japó (dijous, 1 de desembre, a les 20 h). La selecció de Luis Enrique Martínez en té prou amb un punt per accedir a les eliminatòries de la Copa del Món. En cas d’accedir als vuitens de final del Mundial, els futbolistes de La Roja ja saben les quantitats que ingressaran en concepte de prima de la Federació Espanyola.

Cada un dels 26 futbolistes d’Espanya guanyarà 50.000 euros per classificar-se per als vuitens de final del Mundial de Qatar.

Tots els horaris i on veure els partits del Mundial de Qatar 2022
La final del Mundial de Qatar serà el diumenge 18 de desembre a les 16 h

Sergio Busquets va acordar les primes amb Luis Rubiales

Sergio Busquets, capità de la selecció espanyola, va pactar amb el president de la RFEF, Luis Rubiales, les quantitats que s’endurien els jugadors per cada ronda que passin del Mundial de Qatar. En cas de classificar-se per als quarts de final, els jugadors d’Espanya guanyarien 100.000 euros a títol individual.

La prima per jugar les semifinals del Mundial de Qatar s’enfila fins als 150.000 euros, tot i que aquestes quantitats poden variar en funció d’altres variables com poden ser els minuts disputats per cada jugador.