El CN Atlètic-Barceloneta ha començat amb victòria la seva participació a la Champions League de waterpolo. Els mariners s’han imposat al Dinamo de Tbilisi per 8 a 14 i han aconseguit la primera victòria en el debut a la màxima competició europea.

Una primera part, per a cada equip

El primer en marcar ha estat el Tbilisi. Els georgians han aprofitat la doble superioritat per inaugurar el marcador. Una avantatge que ha durat poc, ja que Felipe Perrone ha empatat des dels cinc metres. El Dinamo, però, ha reaccionat. Dos gols consecutius han posat els georgians amb un còmode 3 a 1. Al final del primer quart, el marcador era de 4 a 2.

El descans entre el primer i el segon períodes ha estat clau. Els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta i amb un parcial de 0 a 5 (amb gols d’Alberto Munárriz, Dusan Matkovic, Felipe Perrone, Martín Famera i Roger Tahull), el conjunt d’Elvis Fatovic ha capgirat el marcador fins al 6 a 8, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta sentencia

La segona part ha tingut un guió molt similar a la primera. L’Atlètic-Barceloneta ha mantingut una diferència de gols prou còmode per no veure perillar el partit. El tercer quart ha acabat amb 7 a 12 favorable als mariners amb gols de Niko Paul (2), Felipe Perrone i Alberto Munárriz.

L’últim quart no ha tingut cap història i ha servit perquè l’Atlètic-Barceloneta hagi acabat guanyant per 8 a 14.