El porter de l’Espanyol Diego López ha assumit la seva responsabilitat al primer gol del Valladolid a la darrera derrota dels blanc-i-blaus: “És un error meu. Tinc molts partits a l’esquena i no m’importa tenir les crítiques al damunt. Sempre que he viscut aquesta situació, m’he motivat”. L’equip d’Abelardo afronta una situació difícil al tram final de temporada, ja que està a cinc punts de sortir del descens. No obstant això, el gallec assegura que l’equip s’ho deixarà tot per aconseguir-ho: “Ens juguem la felicitat de molta gent i la nostra pròpia. Val la pena fer un esforç per sortir d’aquesta situació”.

Reunió entre plantilla i cos tècnic

La plantilla i el cos tècnic de l’Espanyol han realitzat aquest matí una reunió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Diego López ha explicat que “hem parlat que la situació és difícil, però que creiem que podem aconseguir l’objectiu”. El porter assegura que cap jugador llançarà la tovallola fins a aconseguir la permanència: “No permetré que ens recriminin manca d’actitud des d’ara fins al final de la temporada. Ni a mi ni als meus companys”.

El gallec percep una millora amb Abelardo

Diego López s’ha mostrat crític amb el rendiment de l’equip durant la primera meitat de la temporada. Tot i això, considera que existeix una millora en els darrers partits: “Els números de la segona volta són bons, però ens ha penalitzat una primera volta lamentable”. Pel porter, Abelardo és un dels responsables d’aquest creixement: “Abelardo és una persona transparent i honesta. Ell ens anima i estem convençuts que ho aconseguirem”.