Diego Cortés Vargas va jugar els primers minuts amb la samarreta del CE Europa. El fitxatge del davanter andalús es va fer oficial aquesta setmana i arribava al club gracienc provinent del SD Formentera, el líder de la categoria de Segona RFEF.

Diego Vargas va disputar els primers minuts a la segona meitat

El flamant fitxatge del CE Europa, Diego Vargas, no va sortir en l’onze titular davant el Tarassona, però va poder debutar amb el primer equip a la segona meitat. El jove davanter, de 23 anys, va entrar al terreny de joc en substitució de Guti, en el minut 74. Vargas es va mostrar motivat i molt participatiu, sobretot en una jugada d’associació amb David Jiménez, un dels seus socis a la davantera. El club gracienc li va donar la benvinguda també mitjançant les xarxes socials de l’entitat.

Diego Cortés Vargas: “Estic convençut que la segona volta serà molt bona”

Diego Cortés Vargas es va confessar després del partit contra el Tarassona “molt content per vestir la samarreta de l’Europa i, d’aquesta manera, sumar a l’equip”. Vargas va elogiar l’afició, de la qual va comentar que representa “una motivació extra” per als jugadors.

El jove jugador andalús va defugir etiquetes i objectius individuals: “No soc de posar-me números, el que sí sé és que donaré el màxim de mi”, i va afegir “sentir-se feliç pel debut, però amb gust agredolç per la derrota davant el Tarassona”. De tota manera, es va mostrar optimista de cara a afrontar la segona volta. “Queden molts partits, hem de corregir errors, però estic convençut que la segona volta serà molt bona”.

Vargas es va definir com un jugador “ràpid, traçut, que té la porteria entre cella i cella, i també associatiu, que li agrada divertir-se amb la pilota i aportar el màxim a l’equip”.