L’Espanyol continua amb la seva estada de pretemporada a Marbella. Després de la derrota en el primer amistós de pretemporada contra Las Palmas, els de Vicente Moreno han seguit preparant-se de cara a l’inici del campionat.

Que no es perdi l’alegria

Un dels jugadors més veterans de la plantilla, Dídac Vilà, ha valorat l’actualitat de l’equip. Respecte a l’estada en terres andaluses ha dit que “ara l’objectiu és posar quilòmetres a les cames”. Per aquesta raó els blanc-i-blaus estan fent dobles sessions d’entrenaments gairebé a diari. Pel defensa “es tracta de seguir sumant minuts perquè les sensacions vagin arribant”.

Sobre com l’equip afronta la temporada, Dídac Vilà ha explicat que anímicament la plantilla ho va passar malament en el descens a Segona, però que ara l’estat anímic del grup ha canviat. L’ascens a Primera aconseguit l’any passat ha fet que “venim d’un anys de moltes alegries i esperem continuar així”.

Per últim, el futbolista ha explicat que jugar amb públic “és el més important del futbol”. Per Dídac Vilà: “Jugar davant 30.000 o 40.000 persones fa posar la pell de gallina i fa gaudir del futbol”.