L’Espanyol continua preparant, cada dia amb més intensitat, la tornada a la competició. Jugadors com Dídac Vilà reconeixen que la salvació serà més complicada amb la situació actual, provocada pel coronavirus. Però també reconeix que “ens ho deixarem tot per aconseguir la permanència“.

Vilà: “No és la millor situació per preparar els partits”

El defensa blanc-i-blau afirma que els entrenaments que estan fent actualment no són els ideals per prepara un partit de competició. Vilà assegura que “els partits es juguen en un espai gran i nosaltres ara fem entrenaments amb sis jugadors i ocupant uns 20 metres, en lloc dels 100 que fa un camp de futbol”. Per al jugador, a més de les distàncies, cal tenir en compte “que la calor i les altes temperatures ens obligaran a fer més esforços. A més, hem de recuperar el toc amb la pilota. L’adaptació amb ella la vas tenint amb el temps i de mica en mica les cames també s’adapten als esforços”.

Arribar en el millor nivell

Amb els entrenaments més grupals i les doble sessions que fan alguns dies els jugadors d’Abelardo, el tècnic vol que els seus homes arribin en les millors condicions a primers de juny, data prevista per a la represa de la Lliga. En aquest sentit, Dídac Vilà considera que “qui arribi en les millors condicions als partits tindrà més possibilitats de guanyar. Serà clau  i marcarà la diferència si estem millor que els rivals”.

Una afició que estarà a casa

Dídac Vilà ha aprofitat per enviar un missatge a l’afició, “sabem que ens hauran d’animar des de casa perquè nosaltres ens ho deixarem tot per aconseguir l’objectiu, que és la salvació“.