nico williams barca
foto: @AthleticClub

Nico Williams no apareix en cap de les imatges que l’Athletic Club ha fet servir per presentar la seva nova samarreta. Tot i ser el millor futbolista del club basc, l’entitat no l’ha utilitzat com un ganxo per comercialitzar el nou equipament del curs 2024-2025. El davanter està brillant a l’Eurocopa amb la selecció espanyola i el Barça, a través del president Joan Laporta, ja ha reconegut obertament que podria intentar el seu fitxatge en aquest mercat d’estiu. De fet, el diari SPORT fins i tot ha avançat que l’acord entre el Barça i Nico Williams ja està segellat, i només faltaria rubricar l’entesa entre els clubs.

De moment, el nom de Nico Williams apunta a un dels serials de l’estiu. L’estrella de l’Athletic Club, juntament amb el seu germà Iñaki, no ha estat un reclam per al club basc a l’hora de publicitar la samarreta per a la temporada 2024-2025.

Nico Williams, no; Unai Simón i Vivian, sí

L’argument que Nico Williams no apareix a la fotografia promocional del nou equipament de l’Athletic Club perquè està jugant l’Eurocopa amb Espanya no se sosté. Unai Simón i Vivian, també futbolistes de l’Athletic, sí que apareixen a la instantània i també estan concentrats amb ‘La Roja’. Nico Williams tampoc no apareix al vídeo promocional de la primera equipació del curs 2024-2025.