horari copa reina

El FC Barcelona s’enfrontarà a l’Sporting de Huelva en la final de la Copa de la Reina 2021-2022. Les futbolistes blaugrana lluitaran per un nou títol nacional després d’eliminar el Reial Madrid a les semifinals de la competició. A banda del rival a la gespa, el Barça haurà de fer front a un horari inversemblant per a una final d’una competició del prestigi de la Copa de la Reina. El partit entre el Barça i l’Sporting de Huelva es disputarà aquest diumenge, 29 de maig, a les 11.30 hores a Alcorcón, a l’estadi Santo Domingo.

L’horari de la final ha aixecat tota mena de crítiques, especialment per l‘elevada temperatura que s’espera a Madrid, amb més de 30 graus. A més, molts aficionats asseguren que és una franja poc atractiva televisivament parlant.

L’horari i l’estadi de la final de la Copa de la Reina, en el punt de mira

El despropòsit amb la Copa de la Reina va arrencar fa aproximadament un mes. Fins a l’11 de maig, la Reial Federació Espanyola de Futbol no havia decidit quina seria la seu de la competició. És a dir, quan faltaven menys de 20 dies, els clubs i les jugadores no sabien on havien d’anar a disputar la fase final. La seu triada va ser Alcorcón i, concretament, l’estadi Santo Domingo.

Segon embolic. La RFEF va triar un estadi d’un club, el AD Alcorcón, que en la data de la final, ja sabia que tindria partit com a local aquell mateix dia. De fet, aquesta decisió és la que ha provocat que l’horari de la final de la Copa del Reina sigui a les 11.30 hores. L’Alcorcón ja ha baixat a Primera RFEF, però el seu rival d’aquest diumenge, l’Eibar, es juga l’ascens directe a la Primera Divisió. És per això que la RFEF ha hagut d’unificar horaris a la categoria, a les 20 h, i per tant, la final de la Copa ha quedat relegada al matí perquè es tingui el marge suficient en tota la logística de l’estadi.

Aforament per a només 5.100 espectadors

La tercera crítica es basa en l‘aforament de l’estadi. Un dels millors partits de la temporada de futbol a Espanya es jugarà en un camp de futbol amb capacitat per a 5.100 espectadors.