Sortida Cursa Nick Horta 2019

10 anys de la cursa Nick Horta i la prova atlètica continua sent un èxit de participació. Més de 1300 persones han pres part en una prova que combina l’atletisme, l’esport i la solidaritat.

Una cursa ben solidària

La cursa solidària Nick Horta, que forma part del programa de la Festa Major del barri hortenc, ha tingut enguany una vessant solidària. La prova s’ha sumat a la lluita contra el càncer i, més en concret, a la lluita contra aquesta malaltia en les dones.

L’objectiu principal ha estat recaptar diners per poder finançar beques de formació per a joves investigadors. En concret, la recaptació anirà destinada al projecte “Somni de Colors” promogut per l’Hospital Vall d’Hebron.

La part esportiva

La cursa de cinc quilòmetres tenia la sortida del carrer del Tajo i l’arribada a la plaça d’Eivissa. Després dels 5.000 metres el guanyador ha estat Juan Manuel Álvarez amb un temps de 16 minuts i 1 segon. D’aquesta manera, l’atleta del Cornellà Atlètic ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a la prova després de les aconseguides el 2017 i el 2018. Enguany també ha aconseguit, entre d’altres, la cursa Barça.

La més ràpida ha estat Miriam Ortiz amb una marca de 17 minuts i 50 segons. L’atleta és una habitual de les curses de la ciutat i n’ha guanyat algunes com la 41a cursa del Corte Inglés o la de la Mercè del 2018.

A part de la cursa atlètica, també cal destacar la Caminada Solidària en la qual han participat un bon grapat de ciutadans.