Derrota en l'últim partit del Guineueta a Tercera
@eeguineueta

Últim partit de l’EE Guineueta a la Tercera Divisió i derrota del conjunt de Nou Barris. L’equip de Luis Gallego ha perdut davant el San Cristóbal per 0 a 1 amb un gol d’Ousman Touray que ha arribat, de penal, al minut 84.

Poques ocasions a la primera part

El primer temps no ha tingut un dominador clar. La primera ocasió de gol ha estat per als locals amb un xut d’Ayllón, al minut 5. El San Cristóbal, per la seva banda, ha tingut la millor oportunitat al minut 11. Yan Carlos, però, ha aturat la pilota a la mateixa línia de gol. Al minut 25, Damián Obispo ha estat a punt de fer el primer. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

El Guineueta ho intenta, però marca el San Cristóbal

La segona part ha estat dominada, pel que fa a les ocasions, pel Guineueta. Obispo, al minut 53, ha estat a punt de marcar després d’una bona jugada col·lectiva. I tres minuts més tard, Granero ha estat a punt de fer-ho després que un defensa egarenc rematés a la seva pròpia porteria.

I quan més atacava el conjunt de Luis Gallego ha arribat el gol de San Cristóbal. Ha estat després d’un penal transformat per Ousman Touray. Tot i així, el Guineueta ha estat a punt d’empatar amb una pilota que ha tret la defensa del San Cristóbal des de la mateixa línia de gol.