Els papers es van capgirar en el segon partit al Palau. La igualtat es va mantenir durant la primera part. Els jugadors van marxar al descans amb un empat a 40 que deixava la incertesa servida per a la represa. Només començar el tercer quart, Lorbek es va encarregar de catapultar els blaugrana, que van aconseguir avantatges còmodes que feien preveure la segona victòria. Quan faltaven sis minuts, Lorbek va clavar un triple que va situar el Barça deu punts amunt. L'eslovè, a més, ja sumava 22 punts. Però si en el primer partit els de Xavi Pascual van aconseguir una remuntada impossible, ahir va ser al revés. Els triples dels blancs van aconseguir capgirar el marcador amb un parcial d'1 a 14. Ara la sèrie viatjarà a Madrid amb un empat a 1.