El Barça de futbol sala va perdre la final de la Copa d'Espanya davant el Jaén per 6 gols a 4. El partit va començar malament per als interessos del Barcelona, ja que Solano marcar per als andalusos en el primer minut i Chino va col·locar el 2 a 0 per al Jaén. Ferrao, abans del descans, va escurçar diferències, però a la segona part Buendía va fer l'1 a 3. El Barça va entrar en els últims minuts perdent 2 a 3, després d'un gol de Saad, i la tàctica dels blaugrana del porter jugador per intentar empatar va sortir malament, perquè el Jaén es va escapar fins el 2 a 6 i va decidir la final. En els últims minuts dos gols de Wilde van maquillar el resultat.

FC BARCELONA, 4
JAÉN PARAÍSO INTERIOR, 6

FC Barcelona: Sedano, Aicardo, Lin, Lozano, Wilde –cinc inicial-, Ari, Gabriel, Dyego, Batería, Usín i Ferrao.

Jaén Paraíso Interior:Prieto, Carlinhos, López, Cuco, Solano –cinc inicial-, Fabián, Rojas, Blanco, Buendía, Campoy i Chino.

Gols: 0-1 Solano (min 1), 0-2 Chino (min 15), 1-2 Ferrao (min 19), 1-3 Buendía (min 28), 2-3 Saad (min 32), 2-4 López (min 34), 2-5 Chino (min 36), 2-6 Cuco (min 37), 3-6 Wilde (min 39), 4-6 Wilde (min 39).