La temporada 2019-2020 de waterpolo ja té el calendari de partits de la Divisió d’Honor. Els cinc equips masculins de la categoria, i els tres femenins, ja coneixen els enfrontaments que disputaran durant la fase regular de les lligues.

En categoria masculina, un derbi

La Divisió d’Honor masculina començarà el 28 de setembre amb un derbi. Serà el partit que disputaran l’Atlètic-Barceloneta davant el Club Esportiu Mediterrani a la piscina de Sant Sebastià.

Enguany la lliga masculina tindrà 11 equips després de la renúncia del CN Sant Feliu de pujar a la màxima categoria. Dels 11 clubs, cinc seran de la ciutat de Barcelona: l’Atlètic-Barceloneta, el Natació Barcelona, el Mediterrani, el Sant Andreu i el Club Natació Catalunya.

Calendari lliga waterpolo masculí

En categoria femenina, tres barcelonins

La gran novetat de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo serà la presència de tres equips barcelonins a la categoria. A més dels habituals Club Esportiu Mediterrani i Club Natació Sant Andreu, enguany cal afegir-hi el Club Natació Catalunya després que les gracienques agafessin la plaça que va deixar el Madrid Moscardó.

A la primera jornada de la lliga femenina, que començarà el 5 d’octubre, el derbi de la jornada serà el que disputin el Catalunya i el Sant Andreu a la piscina de Can Toda.