Espanyol

L’Espanyol ha perdut al camp del Deportivo per 2 a 1. Una derrota que complica la situació de les blanc-i-blaves a la classificació, ja que continuen en zona de descens i tenen la salvació una mica més lluny. Les de Rubén Casado s’han avançat gràcies a Vanegas, però a la segona part Peke i Alba Merino han capgirat el marcador.

L’Espanyol s’avança

Les gallegues han dominat els primers minuts, però les barcelonines s’han defensat amb ordre i no han passat gaires angúnies. A més, tal com han anat passant els minuts les blanc-i-blaves s’han estirat i s’han tret de sobre el domini de les locals. I en el minut 20 ha arribat el gol de les de Rubén Casado. Vanegas, de falta, ha marcat el 0 a 1. Amb el marcador a favor l’Espanyol ha intentat controlar el partit i no concedir ocasions. S’ha arribat al descans sense cap més gol.

El Deportivo capgira el marcador

La segona part ha començat de la pitjor manera possible pels interessos de les blanc-i-blaves, ja que en el minut 53 el Deportivo ha empatat. Ha estat Peke qui ha marcat l’1 a 1. L’Espanyol ha reaccionat al gol gallec i ha generat ocasions de perill. Laura i Anaïr, en un parell de cops, han estat a punt de marcar, però no han estat encertades i aquesta falta d’efectivitat l’han pagat ben cara les jugadores de Rubén Casado. En el minut 78 Alba Merino ha capgirat el marcador i ha signat el 2 a 1. Fins al final les blanc-i-blaves han intentat empatar, però han seguit negades a porteria.