Golejada del Barça al Deportivo Abanca (1-6)
@FCBFemeni

El FC Barcelona continua imparable a la Lliga femenina. Les blaugrana encadenen 10 victòries consecutives des de l’inici de la competició. L’última víctima d’una nova golejada blaugrana ha estat el Deportivo Abanca. Les gallegues han perdut per 1 a 6 contra l’equip de Lluís Cortés.

Golejada a la primera part

Des d’un bon inici, el Barça ha demostrat la seva superioritat davant el conjunt gallec. Als tres minuts de partit, Oshoala ha tingut l’oportunitat d’inaugurar el marcador, però la seva rematada de cap l’ha desviada Noe Bermúdez a córner. En canvi, al minut 20, la portera gallega no ha pogut fer res davant una altra rematada de cap, en aquest cas de Jenni Hermoso. La davantera ha aconseguit el primer gol del partit. Hermoso, que amb aquest gol igualava a Sonia Bermúdez com a màxima golejadora del Barça a la Lliga, ha anat a buscar-ne més. I quatre minuts més tard ha fet el segon. Un gol que la situa com la màxima golejadora de la història del Barça amb 109 gols.

El festival golejador del Barça no s’ha acabat. A la primera part, l’equip de Lluís Cortés encara ha pogut fer dos gols més. Oshoala, al minut 26, i Lieke Martens, vuit minuts més tard, han posat un clar 0 a 4 en el marcador, just abans del descans. Dia especial per a Martens, que ha arribat als 100 partits oficials amb la samarreta del Barça.

La segona part, un tràmit

Si la reacció del Deportivo era difícil abans de la mitja part, a l’inici de la segona encara s’ha complicat més. Oshoala, amb una volea excel·lent, ha aconseguit el 0 a 5.

Amb el partit més que sentenciat, el Barça ha fet els primers canvis i el Deportivo ho ha aprofitat per fer el seu únic gol. Alba, al minut 64, ha marcat l’1 a 5.

La golejada blaugrana l’ha tancada Marta Torrejón. La defensa ha rematat una falta llençada per Alexia quan quedaven 15 minuts per acabar el partit.

Amb el triomf, les blaugrana es mantenen líders de la Lliga femenina amb 30 punts després de disputar 10 jornades i tenir tres partits pendents per disputar.