(EFE/Redacció) – El duo mixt format pels catalans Dennis González i Mireia Hernández ha guanyat la medalla d’or en rutina tècnica als campionats d’Europa de natació artística que es disputen a Belgrad, la quarta daurada per a la delegació espanyola. La parella ja havia competit al Mundial de Doha, on van obtenir la medalla de plata en la final de duo lliure mixt.

També és el tercer or en aquesta cita per a Dennis González. El nedador del CN Kallípolis va guanyar el duo lliure, en aquesta ocasió amb Emma García, i el solo tècnic. El podi el van completar Itàlia i la Gran Bretanya.

El combinat espanyol arrasa en la impressió artística

Els espanyols han rebut a la final 218,7658 punts, amb una penalització de 5,80. Amb 124,2658 punts pels seus elements tècnics, pitjor que el duo italià, ha estat una vegada més la impressió artística la que els ha donat la victòria: els 94,5 han estat molt superiors als 85,75 d’Itàlia o els 88,3 dels britànics. Els italians s’han quedat finalment a 1,6025 i els britànics, ja molt lluny, a 15,7841.

Croàcia, Sèrbia, Alemanya, Bulgària i Suècia han completat la classificació, i al costat de les tres medalles d’or en què ha participat Dennis González, la delegació espanyola també va obtenir la victòria en la rutina tècnica per equips.