Dennis González continua sumant èxits esportius i en tres dies ha guanyat dues medalles d’or al Campionat d’Europa de Natació que se celebra a Belgrad. Aquests triomfs han anat acompanyats d’una exposició mediàtica que ha comportat que diversos usuaris insultessin el nedador català amb comentaris homòfobs a les xarxes socials. El doble campió europeu no ha callat i ha publicat un vídeo en què explica com se sent i què pensa d’aquests comentaris.

Comentaris homòfobs contra Dennis González

Els comentaris i insults arriben just després de guanyar la primera medalla d’or als Europeus, la de solo tècnic. Dennis explica que, després de penjar el vídeo de la seva rutina a les xarxes socials, molta gent començar a fer comentaris homòfobs com “Quanta ploma” o “Sirena”. El nedador fa una reflexió: “Aquesta gent és gent que no ha guanyat mai res a la seva vida, no sap què és la disciplina, el treball, no sap el que és ser campió d’Europa i el que comporta tot això”.

El nedador del club Kallipolis segueix: “A banda de la impotència que em puguin generar aquests missatges, al final a mi m’és igual, perquè aquesta gent no m’importa gens, però a un nen que està començant a fer natació artística, que rebi aquests comentaris l’afectarà, i no vull això. Són gent que només busca l’atenció. A més, segur que darrere els comentaris hi ha gent gran que no té fills i que no s’imagina què suposaria això per als seus fills. Em sembla absurd. A mi, perquè no m’afecten aquests comentaris, però el dia que afectin algú i repercuteixin en la seva decisió sí que m’importarà i no em quedaré callat”.