Dembélé França

Ousmane Dembélé diu adeu a l’Eurocopa. El davanter del Barça ha d’abandonar la competició i la concentració amb la selecció francesa després d’haver-se lesionat davant Hongria.

Dembélé es va lesionar el genoll dret davant els hongaresos. Les primeres exploracions parlaven d’unes tres setmanes de baixa, però ha anat passant els dies i després de més exploracions la lesió sembla més greu, que la primera impressió, i el blaugrana podria estar uns dos mesos sense poder jugar. Encara no se sap amb exactitud quina lesió té Dembélé, ja que s’està en espera de més proves mèdiques per saber exactament quin és el mal del davanter francès.

Dembélé abandonarà la concentració de la selecció francesa aquest mateix dilluns a causa de la lesió, per tant, el blaugrana comença vacances. S’haurà d’esperar als resultats de les proves mèdiques per saber quan es pot reincorporar a la feina amb l’equip. De fet, la plantilla, sense els internacionals, tornarà a la feina el 9 i 10 de juliol.

El futur del jugador francès també és una incògnita. Dembélé acaba contracte el 30 de juny del 2022 i el Barça treballa per renovar l’extrem. Si la renovació no es pogués arribar a fer, el club podria col·locar el blaugrana al mercat i així evitar que a final de la temporada que ve marxés amb la carta de llibertat.