Malcom Delaney ha estat presentat oficialment com a nou jugador del Barça de bàsquet. El base nord-americà diu que “és el moment perfecte per venir a Barcelona”.

Delaney i l’interés del Barça

El nou jugador blaugrana ha explicat que fa tres anys que el Barça mostra interès en ell i que ara arriba “amb més experiència”. Ha explicat que “estic content de jugar a l’ACB i a l’Eurolliga”. Creu que “estic en una bona edat i tinc expectatives”. Ha assegurat que “intentaré guanyar títols” i que “vol adaptar-se com més aviat millor a la disciplina de l’equip.” També ha dit que el fet de conèixer l’entrenador Svetislav Pesic ha estat un fet que ha valorat per venir al Barça.

Nacho Rodríguez creu que s’adaptarà ràpidament

El mànager general de la secció del Barça de bàsquet, Nacho Rodríguez, ha dit que Delaney és “un jugador amb experiència”, que “arriba de competir al màxim nivell” i que “no necessitarà adaptació per jugar a Europa”. Rodríguez espera que el base nord-americà “faci una gran temporada”.

Arriba per cobrir la baixa d’Heurtel

Malcom Delaney arriba per cobrir la baixa de llarga durada de Thomas Heurtel. El base nord-americà ha fitxat per aquesta temporada més una altra d’opcional i tornarà a jugar a les ordres del tècnic Svetislav Pesic, que ja el va dirigir al Bayern de Munic la temporada 2013-14.

És el cinquè fitxatge d’aquesta temporada, després de les incorporacions de Mirotic, Abrines, Davies i Higgins. Delaney, de 30 anys i 1,91 cm,  va jugar al Guangdong Southern Tigers de la Xina la temporada passada.