El partit entre el Solares i l’Espanyol serà especial per a Joan García. El porter ha debutat amb el primer equip blanc-i-blau en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Ho ha fet encaixant dos gols, però amb el seu equip classificat per a la següent ronda.

Un debut remullat, però inoblidable

El debut de Joan García amb l’equip de Vicente Moreno ha estat inesperat, sobretot per les condicions meteorològiques. La pluja que ha caigut durant tot el partit ha complicat, i molt, la feina del jove porter blanc-i-blau. Per a ell, “el moment del debut és el que tots els jugadors del planter somiem. És cert que ha sigut un partit complicat per la pluja, però si és per debutar, m’és igual la situació. Tant m’hagués fet que hagués nevat o caigut pedra”.

García, amb només 20 anys, va arribar a l’Espanyol l’any 2016 en la categoria cadet. Des d’aleshores, ha anat passant per tot el futbol base blanc-i-blau fins a consolidar-se amb l’Espanyol B. Aquesta temporada, amb el retorn de l’equip de Primera Divisió, és un dels habituals en els entrenaments del primer equip.