El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha sumat els primers tres punts en el seu debut a la Champions League de waterpolo. Els mariners s’han imposat al Waspo98 Hannover per 8 a 16 en la primera jornada de la competició que s’està disputant en format bombolla a Budapest. Alberto Munárriz ha estat el màxim anotador del partit amb sis gols.

Un inici molt igualat en el debut

Gol inicial d’Alberto Munárriz després que cada equip llencés una pilota al pal. Amb el gol del navarrès, els mariners s’han animat i Alex Bustos i Felipe Perrone han posat el 0 a 3 quan encara no s’havien disputat ni quatre minuts de partit.

Però la reacció dels alemanys ha estat fulminant. El Hannover ha estat capaç de fer un parcial de 0 a 3 i deixar un ajustat empat a tres gols just en acabar el primer període.

En el segon quart, el conjunt de Chus Martín, amb casquet blanc, ha tornat a obrir forat en el marcador. Un altre parcial de 2 a 5 ha permès als mariners marxar al descans amb un còmode 5 a 8.

A la segona part, a mantenir les distàncies

A la segona part, l’Atlètic-Barceloneta han pogut ampliar encara més les distàncies. Dos gols d’Alberto Munárriz, màxim anotador del partit amb sis gols, i un de Fran Fernández i Álvaro Granados, en el tercer quart han posat un contundent 6 a 12 abans d’entrar a l’últim quart.

L’últim període ha servit per donar minuts a Joan Pedro Coimbra, segon porter de l’Atlètic-Barceloneta, que ha debutat a la Champions i que ha servit perquè els mariners hagin acabat guanyant per 8 a 16.