David Vilajoana
Foto: A.Garreta

El CE Europa ha anunciat la renovació per a una temporada del tècnic del primer equip, David Vilajoana. L’entrenador afrontarà la tercera temporada al capdavant del primer equip del conjunt gracienc un cop acabi l’actual, en quèsegurament el conjunt escapulat disputarà un play-off per l’ascens.

Europeista de llarg

David Vilajoana va arribar al primer equip del conjunt escapulat la temporada passada després d’una llarga experiència al filial de l’equip gracienc. Amb l’Europa B va disputar 168 partits i va pujar l’equip de Quarta Catalana fins a Segona Catalana, un èxit que li va servir perquè la nova directiva confiés en ell per substituir Joan Esteva. Amb el primer equip ha disputat un total de 68 partits oficials a la banqueta. Exigent amb els seus, ambiciós i optimista, l’estil Vilajoana ha calat al club gracienc, que l’incloucom un dels seus actius principals. El tècnic ja treballa en la planificació de la propera temporada tenint en compte els diferents escenaris pel coronavirus.

Dues temporades d’èxit

Aquesta temporada, l’Europa ha arribat a l’aturada de la competició en el seu millor moment. Els escapulats són quarts classificats de la Tercera Divisió amb 50 punts. Han disputat 27 partits amb un balanç de 14 victòries, vuit empats i cinc derrotes. La temporada passada, l’equip va acabar en sisena posició amb 63 punts i un balanç de 17 punts, 12 empats i 11 derrotes.