David Prats, també conegut com Pratigol, va destacar durant tota la seva llarga trajectòria pel seu olfacte de gol. Això és perquè durant la seva carrera esportiva va fer gairebé 200 dianes. La majoria, en categories tan dures com la Segona Divisió B o la Segona A.

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, on va compartir vestidor amb jugadors de la talla de Xavi Hernández, Prats, que també va tenir la oportunitat de provar sort a la Primera Divisió austríaca, va destacar especialment en el seus anys a Badalona, on va arribar després de passar per clubs com el Poli Ejido, el Terrassa, el Girona o el Mataró i va marcar 73 gols en sis temporades.

Un dels seus últims clubs, abans de veure’s obligat a retirar-se per les lesions i la impossibilitat de compaginar la pràctica esportiva amb la seva vida professional, va ser el Sant Andreu. Precisament, aquest any, després de formar-se com a entrenador en equips com el CE Sant Gabriel, el Badaloní o la Escola CF Performance, David Prats, que ja quan estava en actiu es va començar a interessar per les banquetes, ha tornat al Narcís Sala per fer-se càrrec del juvenil andreuenc.

De moment, les coses li estan anant força bé. Els joves jugadors estan responent i, a falta de vuit jornades, es troben a prop d’assolir l’objectiu de la salvació.