David López i Pablo Piatti han fet un pas endavant en la seva recuperació. Els dos jugadors, després de les proves mèdiques que se’ls han fet els últims dies, han començat a fer una mica de carrera, tot i que a un ritme suau. Tant el defensa com el davanter fan treballs de recuperació diari a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on es recuperen de les operacions de genoll a les quals van ser sotmesos fa uns tres mesos.  Tot i que l’evolució, per tant, és positiva, tots dos són conscients que encara els queden alguns mesos per rebre l’alta mèdica.

Pablo Piatti: “Les sensacions són bones”

Pablo Piatti explica que “les sensacions són bones”. El davanter reconeix que estan fent treball per enfortir la musculatura i que cada dia “és més optimista”.

David López: “Encara queda molt”

David López ha dit que tornar a córrer li ha produït sensacions estranyes, ja que “és gairebé com si haguessis d’aprendre de nou”. El defensa és conscient que “encara queda molt” i que el positiu és anar “millorant a poc a poc”.

Cap dels dos es posa terminis per tornar, però saben que d’aquí a unes setmanes tornaran a donar un altre pas endavant. L’últim esglaó serà entrar en la dinàmica de treball de grup.