Daniel Shiraishi és la gran aposta ofensiva del Barça de futbol sala per aquesta temporada i l’altra. La marxa de Leo Santana a ElPozo Múrcia, ha possibilitat la incorporació del golejador brasiler, que l’any passat va marcar 19 gols per al Movistar Inter.

Una vitrina plena de copes

Daniel té 33 anys i té un palmarès de luxe. En els cinc anys que ha estat amb els madrilenys ha guanyat dues Champions i quatre Lligues espanyoles. Ara el campió és el Barça i vestit de blaugrana vol incrementar la llista d’èxits. El que fa més il·lusió al Palau Blaugrana és la Champions, el Barça en té dues i enguany aspira a aixecar la tercera amb l’equip tècnic que encapçala Andreu Plaza.

Amb un objectiu clar: la Champions

En la seva presentació, Daniel Shiraishi ha remarcat que “volia nous reptes, noves experiències i noves maneres de jugar. I aquest club és el millor per poder fer-ho. Tinc moltes ganes de començar la temporada”. A més a més, el brasiler també ha destacat que “tinc l’ambició de guanyar-ho tot. La Champions com és una exigència del club, jo ho afronto i és una prioritat. He vingut aquí a guanyar i a treballar molt perquè al final de la temporada puguem celebrar coses”.