Sortida Cursa El Corte Ingles

La Cursa El Corte Inglés és, probablement, un dels esdeveniments esportius més destacats de la ciutat de Barcelona. La prova, que aquest 2020 celebrarà la 42a edició, es disputarà el 19 d’abril a partir de les nou del matí. Les inscripcions ja estan obertes. És la cursa més multitudinària que es fa a la ciutat, tot i que destaca per no tenir un vessant competitiu perquè moltes persones la fan caminant. Tot i això ha estat el bressol o el bateig de molts corredors que s’han iniciat en aquest esport a la prova mítica.

Cursa El Corte Inglés: dades bàsiques

  • Quan: 19 d’abril
  • Hora: 9 h
  • Lloc de sortida: passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes
  • Lloc d’arribada: plaça de Catalunya
  • Inscripcions: de forma elèctrònica per als majors de 16 anys i presencialment per als menors de 16 a qualsevol centre El Corte Inglés de Catalunya
  • Distància: 10,639 quilòmetres

Recorregut

La Cursa El Corte Inglés fa anys que té un recorregut molt arrelat i en l’edició del 2019 va tenir una petita variació per motius logístics. El canvi, però, no afecta l’essència de la prova. Surt del passeig de Gràcia en direcció al carrer d’Aragó per arribar a la plaça d’Espanya des del carrer de Tarragona. Un dels moments especials de la prova és la pujada a Montjuïc i el pas pel bell mig de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La baixada es fa pel carrer de Lleida fins a Floridablanca. Després s’enfila per la ronda de Sant Antoni i el carrer de Pelai fins a arribar a la plaça de Catalunya.

Recorregude la Cursa El Corte Inglés