La Cursa de Bombers torna a canviar de data

La Cursa de Bombers torna a canviar de data. Estava prevista que es correria aquest diumenge, 27 d’octubre, però l’organització ha anunciat que finalment es correrà el diumenge 1 de desembre. És el segon canvi de la cursa aquest any. La primera data era el 28 d’abril, però la coincidència amb les eleccions generals la va fer ajornar fins al 27 d’octubre.

La Cursa de Bombers vol que la gent tingui la cursa que es mereix

En un comunicat els organitzadors expliquen que la “confluència d’esdeveniments d’alta ocupació a la via pública al llarg del cap de setmana fa que, seguint les indicacions del servei municipal de Protecció Civil, la celebració de la prova es traslladi al diumenge 1 de desembre”. Per aquest diumenge, 27 d’octubre, hi ha convocada una manifestació de Societat Civil Catalana. Amb aquest canvi diuen “es vol garantir que la prova esportiva transcorri amb tots els requeriments tècnics necessaris, i mantenir els serveis de qualitat que la caracteritzen”.   

Els organitzadors argumenten aquest nou canvi perquè volen que els participants tinguin la cursa que es mereixen. Diuen que la cursa ha de tenir els serveis de qualitat que sempre l’han caracteritzat i amb les novetats que volen incorporar. Des de l’organització diuen que ja saben que hi ha hagut un ajornament i que, per això, els dol tornar-ho a fer, però que l’1 de desembre esperen a tothom. Acaben dient que és la seva responsabilitat organitzar la cursa que es mereixen els inscrits.

Les inscripcions fetes tenen validesa

Pel que fa la tema d’inscripcions tindran validesa totes aquelles realitzades fins al moment i els inscrits no hauran de fer cap gestió. Els qui no puguin assistir a la nova data podrà sol·licitar la devolució de la inscripció enviant un correu electrònic a info@cursadebombers.barcelona, fins al dimarts 5 de novembre del 2019 (aquest inclòs).