La Cursa Barça 2019 s’ha presentat amb poques novetats en l’edició d’aquest any. Després del canvi de data de l’edició del 2018, que va acabar amb domini blaugrana, el club ha apostat per mantenir el juny com a moment de la prova. En concret, aquest 2019 es disputarà el diumenge 16 de juny. Com sempre, la sortida i l’arribada es faran a l’esplanada del Camp Nou. També hi haurà curses infantils i una d’inclusiva en els dos últims quilòmetres de la prova.

Cursa Barça 2019 samarreta dona

El que has de saber de la Cursa Barça 2019

  • Data: diumenge 16 de juny
  • Hora: 9 h la prova de 10 quilòmetres i 11 h les curses infantils
  • Sortida: Esplanada del Camp Nou
  • Inscripcions: Al lloc web del FC Barcelona
  • Recollida de dorsals: A l’Auditori 1899 els dies 14 i 15 de juny

Recorregut

El recorregut de la Cursa Barça 2019 serà l’habitual de les últimes edicions, amb sortida i arribada al Camp Nou. Els 10 quilòmetres tenen un perfil força planer, tot i que l’inici, fins a arribar a l’avinguda Diagonal, té un pujada destacada. Després no hi ha gaires desnivells, de manera que es pot mantenir un ritme constant gairebé fins al final.

Cursa Barça 2019 presentació

Cursa solidària i sortejos

Aquest any hi ha dues grans novetats. Una és la col·laboració amb la Fundació Barça per adquirir productes solidaris els beneficis dels quals aniran destinats a programes que duu a terme la Fundació. Els participants ho podran fer directament en el moment de la inscripció amb la compra de la polsera del Barça, la postal solidària de Leo Messi i la personalització de les inicials a la samarreta. La segona novetat serà una sèrie de sortejos entre tots els participants, que aniran des de entrades VIP per a un partit de Lliga o desplaçaments amb l’equip fins a samarretes del primer equip signades.