El CE Sabadell s’ha classificat per a la final del play-off a Segona Divisó després de superar la Cultural Deportiva Lleonesa amb una tanda de penals èpica. Un gol de falta de Néstor Querol ha avançat els  d’Antonio Hidalgo, però la Cultu ha remuntat. Boris Garrós en l’afegit ha empatat i una aturada de Mackay en una tanda de penals èpica ha segellat el pas del Sabadell a una final en què s’enfrontarà al Barça B . El  Cornellà també s’han classificat per a la final i jugarà contra el Castelló.

Primera part sobradament arlequinada

El Sabadell ha sortit disposat a emportar-se el partit al Ciudad de Màlaga. Néstor Querol ha creat perill a la porteria lleonesa, però el porter Mackay també ha tingut feina. Ben aviat, però, ha arribat la primera alegria arlequinada. En el minut 13 un xut de falta de Néstor Querol ha posat l’1 a 0 en el marcador. Alexi Coch ha estat a punt de fer el segon i Aaron Rey s’ha fet un fart de centrar pilotes perilloses. La Cultural ha tingut l’empat a tocar, però Mackay ha salvat l’un contra un. Quan els lleonesos estaven milllor Aaron ha estat a punt de fer el segon amb un xut al pal del gallec. Abans del descans, Edgar també ha tingut el segon a les botes a porteria buida.

Qui perdona ho acaba pagant

Amb la sensació que el resultat podria ser més favorable al Sabadell s’ha arribat al descans i a la represa, la Cultural Lleonesa ha posat una marxa més per empatar el partit, però els homes entrenats per Antonio Hidalgo no han anat enrere i també han creat perill a la porteria rival. En el minut 64 ha arribat la galleda d’aigua freda amb el gol de la Cultural. Un embolic dins d’àrea que Hèctor ha aprofitat per transformat en l’empat. El Sabadell ha anat a buscar la victòria i Heber Pena ha tingut una ocasió d’aconseguir-la amb un xut des del punt de penal. Les energies dels arlequinats han minvat i una centrada d’Araujo ha servit perquè Menudo faci el segon en el minut 86. El Sabadell ha intentat a la desesperada l’empat i en el minut 92 la màgia ha arribat quan Boris Garrós ha tornat a empatar a 2. Cap a la pròrroga. Amb els dos equips sense energies, no hi ha hagut oportunitats clares tot i que Manu Lanzarote ha estat a punt de marcar en el minut 114. La Cultu s’ha quedat amb 10 homes a les acaballes per l’expulsió d’Iván Gonzálezi Leandro ha salvat un últim xut de falta de Manu Lanza.

Una tanda de penals per a la història

El Sabadell ha començat amb el gol d’Heber Pena i la Cultu hi ha respost amb un gol d’Eric Montes. Ha estat el torn de Grego Sierra, que ha tornat a avançar els arlequinats, però Gudiño ha tornat a empatar per als lleonesos. El bon encert dels dos equips l’han continuat Lanzarote i Menudo. El Sabadell amb Boris Garrós s’ha tornat a avançar i Héctor Rodas ha empatat. Jurgi i Dioni han continuat el 100 % d’encert. Després dels cinc penals ha arribat el torn a Òscar Rúbio, que ha marcat i ha posat tota la pressió a Alfonso, que, amb un panenka, ha tornat a empatar. En el setè penal, el xut de Carlos Beitia l’ha aturat Leandro i Antonio Martínez, amb tot a favor, ha vist com Mackay li ha aturat. Torn de Boniquet, que ha marcat i posat al davant el Sabadell. Pressió màxima per al lleonès Sergio Benito, que després de 15 penals… l’ha fallat i i la pilota l’ha aturat amb èpica Mackay.