El Museu del Disseny de Barcelona ha estat l’espai escollit per exposar els nou obstacles que s’han dissenyat fins ara per formar part del Concurs de Salts Internacional de Barcelona (CSIO Barcelona). També ha servit per presentar l’obstacle que s’ha dissenyat per a la 108 edició de la competició i que té el nom d’Arc Decò.

El CSIO Barcelona té un obstacle nou

En aquesta cinquena edició del concurs, Un salt per la Ciutat, els dissenys dels obstacles els han realitzat els estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja. El guanyador ha estat l’obstacle Arc Decò, realitzat per les estudiants Jessica Álvarez i Talía Puey. En cada edició els dissenys han estat simbolitzant monuments o espais emblemàtics de la Ciutat de Barcelona. En aquest cas, les estudiants s’han inspirat en la Font Màgica de Montjuïc i les Torres Venecianes de l’avinguda de la Reina Maria Cristina. La competició del CSIO Barcelona es realitzarà del 3 a 6 d’octubre a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona.

Una exposició amb tots els salts

El Museu del Disseny ha estat l’espai escollit per exposar els nou obstacles que s’han realitzat per formar part del CSIO Barcelona. L’exposició estarà oberta des d’aquest dimarts fins al 22 de setembre. Els visitants podran seguir el recorregut que faria un genet abans de la competició per aprendre l’ordre dels salts.