cristobla lorente disputara europeu pes ploma
Foto: Anna Jordana

El boxejador del KO Verdun Cristóbal Lorente disputarà el seu primer Europeu i serà el dissabte 13 d’agost a Barcelona. L’empresa de boxa BCN Boxing Nights va guanyar la subhasta celebrada a Roma i el combat és disputarà a la Ciutat Comtal. El títol de la Unió Europea del pes ploma, EBU, està vacant i el rival de Lorente serà el boxejador polonès Kamil Laszczyk.

Lorente és el campió d’Espanya actual i segueix invicte

Cristóbal Lorente va iniciar-se en el món de la boxa als cinc anys en el gimnàs KO Verdun de Nou Barris. Rafa Martin ha estat sempre el seu entrenador. Com a boxejador amateur ha disputat més de 40 combats i s’ha proclamat diverses vegades campió de Catalunya i va ser subcampió d’Espanya amateur. Com a professional, Lorente, de 26 anys, és campió d’Espanya del pes ploma després de guanyar per KO tècnic a Jesús Antúnez. A més, està invicte. En 15 combats disputats ha aconseguit 14 victòries, sis de les quals per KO, i un combat nul. Ha participat en grans vetllades com la de la campiona d’Europa Miriam Gutiérrez, que es va disputar a l’hotel Barceló-Sants.

Kamil Laszczyk serà el rival

El boxejador polonès de 31 anys, Kamil Laszczyk, serà el rival que tindrà Cristóbal Lorente pel títol de la Unió Europea del pes ploma (EBU).

Kamil està invicte, 29 combats i 29 victòries, 10 de les quals per KO. Ha tingut una gran carrera com a boxejador amateur hi ha disputat diferents combats professionals a la meca de la boxa, als Estats Units. Al 2012 va guanyar els punts a l’excampió del món, Tevin Farmer.