Cristian Garcia deixa el Sant Andreu

La UE Sant Andreu ha anunciat que Cristian García no continuarà al capdavant del primer equip la pròxima temporada. Segons el comunicat emès pel club quadribarrat, el tècnic ha rebutjat l’oferta de renovació que li havia fet la directiva andreuenca.

Sense acord en la renovació

Un cop acabada la final del play-off d’ascens a la Segona RFEF i confirmat que el Sant Andreu continuarà una temporada més a la Tercera Divisió, Cristian García va assegurar que “jo acabo contracte i esperarem esdeveniments“.

I aquests esdeveniments han estat que el tècnic ha rebutjat l’oferta de renovació plantejada pel club i ha decidit marxar del Sant Andreu. Ara, l’entitat quadribarrada començarà la feina de buscar entrenador per a la pròxima temporada.

Cristian García haurà estat tot just quatre mesos entrenador de la Unió Esportiva Sant Andreu. Amb ell, també marxa el segon entrenador, Ramon Montilla.

García va arribar al Narcís Sala a mitjans de febrer, substituint Miguel Ángel Samprón. Amb l’entrenador egarenc, el Sant Andreu va aconseguir classificar-se per a la disputa del play-off d’ascens a la Segona RFEF. El balança de Cristian García, pel que fa a partits, ha estat de set victòries, tres empats i cinc derrotes.