Philippe Coutinho

Philippe Coutinho ja busca casa a Anglaterra per marxar del Barça en aquest mercat d’hivern. Segons ha pogut saber ‘la Porteria’ de betevé, Coutinho ha parlat amb excompanys a la Premier League per tal que l’assessorin a buscar allotjament a Birmingham, ciutat d’on és l’Aston Villa. Aquestes converses per buscar una nova residència s’haurien produït amb part del cercle més proper de Coutinho en la seva etapa al Liverpool. A banda de parlar amb jugadors ‘red’, el migcampista brasiler també ha volgut intercanviar opinions amb jugadors brasilers d’altres conjunts de la Premier. Coutinho vol tenir-ho tot a punt a nivell familiar per si les negociacions entre Barça i Aston Villa arriben a bon port.

Segons les informacions del programa de betevé, Coutinho ha tingut converses amb Steven Gerrard, excompany del brasiler i ara entrenador de l’Aston Villa. De fet, la relació que mantenen tots dos és la clau del seu retorn a la Premier. Coutinho i Gerrard han intensificat els contactes per tal que el migcampista pugui sortir del Barça i ser una peça clau de l’equip anglès. De fet, les fonts de ‘la Porteria’ de betevé afirmen que l’operació es podria tancar en les properes hores.

Coutinho parla amb excompanys al Liverpool

El desig de Philippe Coutinho marxar del Barça per tenir oportunitats han fet que el brasiler parli amb alguns dels seus companys de vestidor quan jugava al Liverpool. ‘Cou’ els ha preguntat per diversos aspectes: en primer lloc, un tema purament logístic com és trobar una casa a Birmingham. Però Coutinho no només s’ha interessat per l’allotjament. El brasiler també ha demanat referències actualitzades sobre l’Aston Villa, un dels històrics de la Premier. L’equip que entrena el seu excompany al Liverpool i amic Steven Gerrard és 13è a la Premier, a 11 punts de les places europees.