Molta gent corre la Marató de Barcelona per una causa solidària, però poques ho fan sense haver fet abans els 42,195 quilòmetres de la prova. La Laia Sans, metgessa nefròloga de l’Hospital del Mar, s’ha atrevit amb tot: acabar la Marató i aconseguir recaptar diners per a la investigació del càncer de mama.

Una marató solidària pel càncer de mama

La Laia Sans ja corria abans que li arribés la proposta der fer aquesta marató solidària. De fet, va fer la Mitja Marató de Barcelona, però fer el doble de distància és una altra història. Ara bé, aquesta corredora popular té una empenta digna d’admiració i no té cap por a la prova reina de l’atletisme: “L’objectiu és acabar-la, però també recaptar fons per a la investigació del càncer de mama”. La metgessa de l’Hospital del Mar anima tothom a participar en la Marató, ja sigui corrent-la, aportant donacions o animant.

On fer les aportacions?

Les aportacions econòmiques es poden fer a la pàgina web de “Mi grano de arena” i la bona notícia és que ja s’han superat els 500 euros que s’havien marcat com a objectiu inicial. Tot i això, qualsevol donació serà molt ben rebuda per a la investigació del càncer de mama de l’Hospital del Mar.