El Correbarri és una de les curses de deu quilòmetres amb més ganxo popular. I a més de la competitivitat sana, té un esperit ben especial, ja que la prova decideix el districte més veloç de la ciutat de Barcelona.

La setena edició de la cursa ha aplegat més de 3.000 atletes, que s’han citat ben d’hora per prendre la sortida puntuals a les nou del matí.

Sense pluja, han completat el recorregut intentant fer la millor marca.

Fins i tot, els més valents, s’han atrevit conduint cotxets o en companyia dels seus gossos.

Els més ràpids no s’han fet esperar i de seguida han creuat la línia de meta. Aquest any el primer classificat, El Medhi Aboujanah corria pel districte de Nou Barris i ha parat el cronòmetre en els trenta un minuts i cinquanta un segons.

En categoria femenina, Montse Carazo, d’Horta-Guinardó, s’ha endut la victòria després de diverses participacions i ho ha fet amb un temps total de trenta set minuts i trenta tres segons.

L’esforç ha pagat la pena. Cares satisfetes un cop acabada la cursa i el desig més important, repetir la gesta l’any que ve.

I la notícia més esperada s’ha resolt al final. Per tercer any consecutiu, el districte de Sant Andreu ha estat el barri que ha corregut més de pressa.

El trofeu, com és tradició, l’han aixecat ben amunt cap al cel de la Barceloneta i per ser tots uns tricampions, s’han quedat el títol en propietat.