L’Espanyol B s’ha imposat en la jornada 36 de la Segona Divisió B per 0 a 2 al camp del Cornellà. Els pericos, que s’han mostrat molt segurs i amb una idea molt clara, han sortit vencedors i es col·loquen quarts amb 56 punts.

Bona primera meitat perica

Primera part amb moltes interrupcions i sense cap dominador clar en els primers minuts. L’Espanyol B, però, ha gaudit de més arribades clares i ha provat en nombroses ocasions la fiabilitat de Ramón. Els homes de David Gallego han aconseguit apoderar-se de la pilota i el Cornellà, pràcticament, no ha ocasionat perill a l’àrea. Poc abans del descans, Nacho ha estat substituit per un fort cop al cap.

Domini constant de l’Espanyol

El Cornellà semblava que sortia amb un canvi de xip, i en els primers compassos de la segona meitat ha inquietat la porteria d’Edu. Però poc després, l’Espanyol B ha agafat el control del partit i ha gaudit de constants arribades a porteria. Al minut 75, després d’una centrada al segon pal des de la banda dreta Víctor Campuzano ha acabat rematant la pilota i materialitzant les nombroses ocasions dels blanc-i-blaus. Al minut 92 ha arribat la sentència: puntada llarga, errada de la defensa del Cornellà i Nico marca a plaer i fa el 0 a 2 definitiu.

Celebració gol RCD Espanyol B

Els blanc-i-blaus s’han emportat tres punts importantíssims, que els col·loca quarts, en posicions de disputar el play-off i encadenen dues jornades seguides guanyant després de fer-ho a l’última amb el Terol, a la ciutat esportiva Dani Jarque.