Espanyol B

L’Espanyol B ha perdut al camp del Cornellà per 4 a 3. El filial blanc-i-blau s’ha avançat amb un 0 a 2 i un 1 a 3, però a la segona part ha vist com els del Baix Llobregat han remuntat i han aconseguit la victòria.

Quatre gols en set minuts

El partit ha començat intens i amb ocasions a les dues àrees. De totes maneres, ha estat el Cornellà el que ha generat més perill en aquests primers minuts. Pablo Fernández ha estat el jugador més incisiu pels locals. Pel que fa als blanc-i-blaus Becerra i Iván Gil han tingut el gol a les botes. Quan s’ha mogut el marcador ha estat a partir de la mitja hora de joc. Penal sobre Ferran Jutglà, que el mateix jugador s’ha encarregat de transformar en el 0 a 1. I només tres minuts més tard ha arribat el segon de l’equip de José Aurelio Gay. Aquest cop ha estat Becerra, qui ha marcat el 0 a 2. Han estat uns minuts molt moguts, ja que en el 35 el Cornellà ha escurçat diferències, 1 a 2, gràcies a Chiki. I la bogeria ha continuat, ja que en el minut 37 Ferran Jutglà ha marcat l’1 a 3, marcador amb el qual s’ha arribat al descans.

L’Espanyol B veu com li remunten

La segona part ha començat moguda, ja que només s’havien jugat cinc minuts de la represa quan el Cornellà ha transformat un penal mitjançant Chiki i ha col·locat el 2 a 3 en el marcador. Aquest segon gol ha donat empenta i moral als del Baix Llobregat, que han buscat amb insistència l’empat. Ha arribat en el minut 65. Ha estat Víctor Fernández qui ha signat el 3 a 3. La igualtat ha donat ales als verds, que han seguit atacant un filial blanc-i-blau que no ha pogut aturar l’ofensiva dels verds. I així en el minut 72 el Cornellà ha capgirat el marcador. Rulo Prieto ha marcat el 4 a 3.