L’Espanyol B ha perdut per 1 a 0 davant el Cornellà a la jornada 22 del grup 3 de la Segona Divisió B. Els de José Aurelio Gay trenquen una ratxa de dos partits consecutius sense perdre —una victòria i un empat— i se situen amb 37 punts, empatats amb el seu rival aquesta jornada. Els blanc-i-blaus s’enfrontaran al Lleida Esportiu a la següent jornada de lliga en un duel directe en la lluita pel play-off.

Igualtat a la primera meitat

El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. Centrats en atac, al minut 15 s’ha donat el primer intent de gol de Kevin Oliver, que ha fet un xut que el porter de l’Espanyol ha refusat. L’espanyol poc després ha tingut una nova ocasió, Soni ha fet un bon pas a Torito però aquest no ha sabut aprofitar. La primera meitat ha continuat amb molta igualtat per part dels dos conjunts. Al minut 27, Cristian Pérez ha provat amb un xut a porteria que venia des de la cantonada però ha sortit pel travesser. El Cornellà  ha gaudit d’una clara ocasió després d’un servei de banda que ha rematat Moreno, però el porter l’ha parat. El marcador no s’ha mogut i els dos equips han marxat al descans sense gols.

El Cornellà es fa fort a pilota aturada

Els primers minuts de la represa han estat blanc-i-blaus. Els de José Aurelio Gay han estat molt superiors als locals i han creat molt perill. El primer avís ha arribat al minut 49, amb una rematada de córner que no ha trobat porteria. L’ocasió més clara dels pericos ha estat a les botes de Melamed, que ha definit des de dins de l’àrea davant del porter, que ha realitzat una gran aturada. Amb el pas dels minuts, el Cornellà ha guanyat metres i ha disputat el domini del partit amb l’Espanyol. La primera ocasió dels de Guillermo Fernández ha arribat al minut 59, amb una gran rematada de cap a un centre lateral que ha desviat a córner Adrián López. El servei de córner ha significat el primer gol local. Becerra ha pentinat la centrada i l’ha enviat al fons de la xarxa al minut 60.

Amb l’1 a 0 al marcador, el Cornellà ha tingut la iniciativa, però els pericos han mogut la banqueta buscant alternatives. Una falta llunyana picada per Melamed ha marxat prop de la porteria local. L’ocasió més clara per empatar ha arribat al 76, amb una mala definició de Ferran Jutglà, que ha xutat molt desviat des de l’interior de l’àrea. Els blanc-i-blaus han jugat els últims minuts a camp contrari, amb un Cornellà que ha defensat el resultat amb un bloc molt baix. A l’últim minut de l’afegit, els locals han tingut una ocasió molt clara per marcar el segon, però l’han errat sense porter. Finalment, l’Espanyol no ha pogut endur-se cap punt del Nou Municipal.