Barcelonins a la copa del rei de waterpolo

El Club Natació Sant Andreu acollirà, del 12 al 14 de març, la 35a edició de la Copa del Rei de waterpolo. Aquest dimarts, 2 de març, se’n farà el sorteig a les instal·lacions de la Pere Serrat. Hi prendran part vuit equips, tots catalans, dels quals cinc són barcelonins.

Tots els barcelonins de la Divisió d’Honor masculina

La 35a edició de la Copa del Rei Imagina Energia tindrà com a escenari la piscina Pere Serrat del Club Natació Sant Andreu. Els amfitrions són un dels vuit equips classificats per disputar-la. Juntament amb el conjunt de Juan Carlos Sanchón hi haurà quatre equips barcelonins: el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Barcelona, el CE Mediterrani i el CN Catalunya. La resta d’equips, tots catalans, seran el CN Sabadell, el CN Terrassa i el CN Mataró. D’aquesta manera, els cinc equips de la ciutat que disputen la Divisió d’Honor masculina s’han classificat per a la fase final de la Copa.

L’Atlètic-Barceloneta és el campió actual de la Copa

El sorteig, que per motius de seguretat i per protocols contra la covid-19 es farà a porta tancada, decidirà els enfrontaments dels quarts de final i la resta d’encreuaments fins a la final.

El CN Atlètic-Barceloneta és el campió actual de la competició després de guanyar la temporada passada el Terrassa en la final per 12 a 6. Els homes de Chus Martín encadenen vuit títols de Copa.